Ontspanningsmassages | Massages & Voetreflexologie Roselinde in Houten

Ontspanningsmassage

Een ontspanningsmassage is een uitgebreide massage van een deel van het lichaam of het gehele lichaam. De massage is gericht op het ontspannen van het lichaam en de geest. De massage bestaat uit strijkingen, knedingen en drukpuntbehandelingen. Na een ontspanningsmassage voelt u de energie weer door het lichaam stromen.

Hotstone-massage

Een ontspannende massage waarbij op de rug warme stenen op de energiebanen/ meridianen worden geplaatst.
De massage bestaat vnl. uit lange rustige en cirkelvormige strijkingen.
Door de combinatie van warmte en beweging is het mogelijk dieper in het spierweefsel te komen, wat de massagebehandeling nog effectiever maakt.
Afvalstoffen worden afgevoerd, wat bijdraagt aan het ontgiften van het lichaam.
De organen worden gestimuleerd.
Dit brengt het lichaam weer in balans.

Zwangerschapsmassage

Een bijzondere tijd voor de jonge moeder is gekomen. Door de zwangerschap zijn er veel veranderingen in het lichaam. Hormonen-, balans-, gewicht-, lichaamsbouwveranderingen maar ook extra aandacht voor wat er komen gaat, de geboorte van je/jullie kindje. Een ontspannende massage voor de onderrug, bilspieren en bovenbenen wordt als weldadig ervaren. Ook geef ik ademhalingsoefeningen om meer tot jezelf te komen en de "batterij" op te laden. Zo maak je alvast quality-time voor jou en je kindje.

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.