Massages & Voetreflexologie Roselinde | Roselinde Sturkenboom

Mijn naam is Roselinde Sturkenboom. 

In 2007 ben ik begonnen met de 3 jarige opleiding Therapeut Integrale Lichaamsmassage op HBO niveau bij Sonnevelt opleidingen. In 2010 heb ik mijn diploma gehaald. Bij Integrale Lichaamsmassage werk ik volgens de Traditionele Chinese Geneeswijze; dit model dient als basis voor de behandeling van ziekten m.b.v. acupunctuur, kruidengeneeskunde, moksa, voeding, oefeningen en energetische massage, waaronder Shiatsu. De ervaring is dat de meeste cliënten vaak last hebben van emotionele en stress-gerelateerde klachten. Energetische massage (meridianen) geven en mensen ondersteunen in hun proces om in balans te komen werd mijn uitdaging met in het achterhoofd om een eigen praktijk op te zetten. Dit is vanaf september 2014 werkelijkheid geworden. In 2016 ben ik begonnen met de opleiding voor Voetreflexologie. Deze heb ik succesvol afgerond in 2018. Dit is een extra verdieping om verschillende lichamelijke en geestelijke klachten te behandelen.

In juni 2019 heb ik bij Total Health mijn diploma Medische Basiskennis volgens de Plato eisen gehaald. Hierdoor was het mogelijk om mij aan te melden bij de beroepsorganisatie FAGT zodat cliënten/patiënten met een aanvullende verzekering in aanmerking komen voor een gedeeltelijke vergoeding.

Via lichaamswerk en gesprekken kan ik op een gerichte manier werken aan zowel het lichamelijke als het geestelijke herstel van een cliënt. Energetische massage van de meridianen kan als therapeutische behandelvorm tijdens een sessie worden ingezet. In de praktijk kunt u natuurlijk ook terecht voor een heerlijke ontspanningsmassage.

U bent van harte welkom.

Therapeut Integrale Lichaamsmassage & Voetreflexologie
Roselinde Sturkenboom

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.